Brașovul îți face program vara asta. Bella Vista te gazduieste
– 
EVENIMENTE BRASOV IULIE –

Nu concepem vara fară o vizită la munte. Și fiindcă tăt Ardealu-I fruncea, găzdușagu’ nost’ n-a făcut excepție. C-avem fainoșag în acareturi, asta-i treabă oablă, de știut deja. Dar nimeni nu sta locului toată vacanța.

Bella Vista e oaza ta de linște din furnicarul urbei. De odihna ta ne ocupăm cu plăcere dar, mai ales, cu pregătirea specialistului. Fie că vii pentru un weekend sau că ți-ai rezervat toată vacanța, în grădina de vară doar greierii-ți vor șușoti-n ureche. Și poți s-o iei la pas pe dimprejurul cuții, să cutrieri văile ce ne conțin și să admiri orașul de la poale cu ochi scrutători, de om liber de program și fără grabă. Iar când ai terminat de cercetat și s-a făcut prea tihnă, coboară, călătorule-n oraș! Evenimente Brasov Iulie

La poale de Tâmpa, Brașovul e tot o mișcare și-o forfotă. Ne plac sărbătorile și găsim prilejuri felurite pentru a le organiza. Pe lângă obiectivele statice, constant la dispoziția oaspeților în funcție de vreme – Aventura Parc, Grădina Zoologică sau plimbările cu parapanta – pasul călătorului întâlnește aici sumedenie de evenimente de bucurat ființa în vreme de vacanță.

Festivalul Musica Barcensis are porțile deschise la Brașov întoate weekendurile din iulie și august, oferind publicului o parte din talentul a 400 de artiști din 7 țări, in concerte de muzică clasică organizate în 11 biserici fortificate din zonă. Publicul beneficiază fără doar și poate de o experiență impresionantă, susținută de acustica de excepție și atmosfera inedită a locațiilor.

Evenimente Brasov Iulie – La mijloc de Cuptor, pe cărări de Bran – la castel, mai exact, strămoșii lui Țepeș sărbătoresc Târgul de Vară printr-o serie de expoziții de fotografie, menite să încânte simțurile călătorului. Toată luna iulie, la primul etaj al Castelului are loc lansarea albumului “Regina și frontul”. În căutare de vampiri, călătorului îi rămân deschise porțile castelului și noaptea, începând cu orele 22.00, sub egida evenimentului “Nocturnele Castelului Bran”. Tot în curtea Castelului, tot vara asta, în luna august, Dracula se sărbătorește cu o serie de concerte pe lac (conertul “Maria Tănase@, în 4 august și “Tango Simfonic”, în 11). Sfărșitul verii pe cărările Branului e marcat de Festivalul de Jazz (24-26 August) și de parada militară, acompaniată de fanfară, în 26 august.

Cafenelele ori ceainăriile cu iz de epocă, tipice urbei brașovene au zilnic porțile deschise celor ostoiți, în căutare de frumos și te-mbie să te dregi cu o cafea bună, la umbra Bisericii Negre, privind spre Prima Școală Românească, ce va să fie următorul tău obiectiv, odată întremat după popas.

Și încă n-avem cuvinte destule, călătorule, pentru câte ai de vizitat. Dup-așa o zi de umblet prin frumos, n-ai decât să șezi la masă, în curtea de la BellaVista și să depeni brașoavele cu amicii care nu te-au însoțit de astă dată. Să vie și ei, să vază cât ii de frumos! Evenimente Brasov Iulie

Share This Story, Choose Your Platform!